Källor till information om appen

Kaspersky-appens sida på Kasperskys webbplats

den här sidan kan du få allmän information om appen, dess funktioner och egenskaper.

En länk till nätbutiken finns på Kaspersky-appens sida. Där kan du köpa appen eller förnya din prenumeration.

Information om Kaspersky-appen i kunskapsdatabasen

Kunskapsdatabasen är en del av den kundtjänst webbplats.

den här sidan kan du läsa artiklar som innehåller användbar information, rekommendationer och svar på vanliga frågor om hur du köper, installerar och använder appen.

Artiklarna i kunskapsdatabasen kan även ge svar på frågor som rör andra Kaspersky-appen, inte bara gällande Kaspersky. Artiklar i kunskapsdatabasen kan även innehålla nyheter om kundtjänst.

Diskutera Kaspersky-program på Kasperskys supportforum

Om du har en fråga som inte kräver ett omedelbart svar kan du diskutera frågan med Kaspersky specialister och andra användare på vårt forum.

I forumet kan du läsa diskussionsämnen, lämna kommentarer och skapa nya diskussionsämnen.